Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Μαδούρο και Μαραντόνα με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας "De Zurda"

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, και ο διάσημος πρώην ποσοσφαιριστής Ντιέγκο Μαραντόνα, συναντήθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη στο Καράκας και μίλησαν σχετικά με την παραγωγή της ταινίας "De Zurda" ("απ' τα αριστερά") που θα μεταδόσει το Telesur στα τέλη του μήνα. Η κρατική τηλεόραση της Βενεζουέλας (VTV) δημοσίευσε φωτογραφίες από αυτή τη συνάντηση μέσω του λογαριασμού της στο Twitter.

Η ταινία θα είναι ένα ντοκυμανταίρ μεγάλου μήκους με αποσπάσματα αλλά και αμοντάριστα πλάνα από την ομώνυμη καθημερινή εκπομπή για το μουντιάλ της Βραζιλίας, που μεταδιδόταν από τις 12 Ιουνίου έως τις 13 Ιουλίου 2014, με παρουσιαστές τον παλαίμαχο μάγο της μπάλας και τον ουρουγουανό δημοσιογράφο Βίκτορ Ούγκο Μοράλες.


Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας και ο Μαραντόνα, επωνομαζόμενος μεταξύ άλλων "μαλλιάς" (el Pelusa) και "χρυσό παιδί" (pibe de oro),  συνδέονται με στενή προσωπική φιλία από την εποχή που ο δεύτερος είχε γνωριστεί και γίνει φίλος με τον Ούγκο Τσάβες. Στις 12 Απριλίου μάλιστα, όταν ο Μαραντόνα επισκέφτηκε την τελευταία κατοικία του Τσάβες στο "Στρατώνα του Βουνού", είχε πει χαρακτηριστικά: "Για μένα ήταν ένας μεγάλος φίλος, είχε απίστευτη πολιτική σοφία. Ο Ούγκο Τσάβες έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης του λατινοαμερικάνου, γιατί ουσιαστικά είχαμε παραδοθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και αυτός μας έβαλε στο κεφάλι ότι μπορούσαμε να πορευτούμε μόνοι".

Πηγή: Telesur

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...