Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Νέα ιστοσελίδα για τον Ούγκο Τσάβες



Το Ινστιτούτο Ανωτάτων Σπουδών της Σκέψης του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες ανέβασε την προηγούμενη Τετάρτη την ιστοσελίδα www.todochavez.gob.ve που περιέχει γύρω στα 7.000 έγγραφα, κείμενα, συντεντεύξεις και διακηρύξεις σχετικά με τον ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Σύμφωνα με το ινστιτούτο, ο σκοπός της σελίδας είναι να διαδόσει, να αναλύσει και να ερευνήσει τη ζωή και το έργο του κομαντάντε Τσάβες. Ο ιστότοπος περιέχει φράσεις, κείμενα,  επιστολές, ομιλίες, συνεντεύξεις τύπου, συνεντεύξεις, βιβλία, άρθρα του Τσάβες, μηνύματα μέσω Twitter, συζητήσεις και ιδιωτικά έγγραφα.
Ο αντιπρόεδρος του ινστιτούτου, Φρανσίσκο Σέστο, δήλωσε ότι η σελίδα είναι η βασική πηγή που πρέπει να χρησιμοποιούν όσοι ενδιαφέρονται να μελετήσουν τη σκέψη του σοσιαλιστή ηγέτη. "Είναι μια οργανωμένη σελίδα που τα προσφέρει όλα γύρω από τον Ούγκο Τσάβες. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να μάθουμε πόσες φορές ο κομαντάντε μίλησε για τη γενέτειρα του, αρκεί να βάλουμε Barinas  στην αναζήτηση και θα εμφανιστούν όλες οι σχετικές ομιλίες", πρόσθεσε ο Σέστο.

Το διευθυντικό στέλεχος του ινστιτούτου είπε ότι υπάρχουν περίπου 100.000 σελίδες εύκολα εκτυπώσιμες για όσους τις χρειάζονται και ότι η σελίδα θα συνεχίσει να τροφοδοτείται με έγγραφα που θα προσφέρονται ή θα εμφανίζονται στην πορεία.

Το Ινστιτούτο Ανωτάτων Σπουδών της Σκέψης του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες, με έδρα στο Οίκο της Άλμπα της Μπαρίνας, (δυτικά της Βενεζουέλας), ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2014 για να εγγυηθεί την προστασία και τη διάδοση της κληρονομιάς του ηγέτη της Μπολιβαριανής Επανάστασης.

Πηγή: Telesur

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...