Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Έκθεση Ζωγραφικής "Ο Τσάβες συνεχίζει να εμπνέει" - 9 Μαρτίου 7:30 μμ



Η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Ο Τσάβες συνεχίζει να εμπνέει», που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 19.30, στον πολιτιστικό χώρο «Φρανσίσκο Ντε Μιράντα», στη Χάρητος 6, Κολωνάκι.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες Cacao Rocks, N_Grams και ο Μπαλινέζος καλλιτέχνης WD street art (Wild Drawing), γνωστοί για τα έργα τους στο δρόμο, συναντώνται σε ένα χώρο για να δώσουν ζωή σε μια έκθεση που σμίγει την ιστορία της Βενεζουέλας και της Ελλάδας, με την ευκαιρία της 4ης Επετείου μνήμης του θανάτου του Κομαντάντε της Μπολιβαριανής Επανάστασης, Ούγκο Τσάβες.

Αυτή η έκθεση, η οποία συνδέει τον αγώνα των δύο χωρών, αποτελείται απο οκτώ έργα που αναφέρονται στην ιστορία μιας ηπείρου, απεικονίζουν το πρόπωπο ενός απελευθερωτή, την αναζήτηση της ελευθερίας, της προστασίας των αδύναμων, τη μάχη κατά του καπιταλισμού και τα όνειρα σε έναν κόσμο ταυτόχρονα πραγματικό και αφηρημένο.

H έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό μέχρι τις 19 Απριλίου 2017, από τις 9:00 μέχρι τις 17:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Η είσοδος είναι δωρεάν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε...